Om oss

We make IT Simple!

Multimo AB är ett IT-företag med målet att vara er helhetsleverantör! Vi arbetar ständig med produkt- och tjänsteutveckling för att kunna ge det stöd som krävs för att ge er kvalitativa lösningar som håller under längre tid.

Vi arbetar som en part tillsammans med er inför investeringar och anlitas ofta som er egen IT-avdelning. Vi erbjuder hård- och mjukvarulösningar, utbildningar, webblösningar och konsult-tjänster inom nätverk, programmering och installation.

Vi har lång erfarenhet av affärssystem( Microsoft, Hogia, Visma och Hogia).

Lämpliga kundgrupper för oss är små och medelstora företag.

IT-infrastruktur

Vi arbetar med helhetslösningar inom IT.

Vår IT-infrastruktur består av leverans av serverlösningar, med relevant drift och supportansvar om så det önskas. Vi erbjuder även hostade och virtuella serverlösningar i samarbete med flera leverantörer.

IT-tjänster

Vi har skaffat oss under längre tid erfarenhet och styrka som ofta uppskattas av våra kunder.Med hög kunskapsnivå erbjuder vi tjänster som förenklar och effektiviserar ert företags IT-informationsbehov.

Vi är en IT-partner som engagerar sig i våra kunder och som har mångårig erfarenhet av lösningar som innefattar allt ifrån förstudier, leverans, installation, driftstöd, support och utbildning.

Försäljning

Vi vet valet av produkt är en viktigt del av önskat IT funktion. Ho oss på Multimo har du givetvis tryggheten att vi också tar funktionsansvar för de produkter vi rekommenderar.

Våra säljare hjälper er med rådgivning och inköp av produkter och tjänster som passar just era behov. Vi har lång erfarenhet och eftersträvar att alltid vara en kompetent och pålitlig samarbetspartner. Vi arbetar med produkter från marknadens ledande tillverkare som till exempel Microsoft, HP, OKI,Symantec, Cisco och med flera.

Asgar Otroshi

Senior IT konsult
Affärssystem
Utvecklare

Ekonomi avdelning

Vi har en outsourcad ekonomiavdelning

Säljavdelning

Fråga oss om rådgivning

It-administratör

Nätverkstekniker
Support

Close Menu