Vad är vi bra på

Vi är IT leverantör med potential, utmana oss 

IT-Tjänster

Multimo som helhets leverantör kan hjälpa ditt företag inför stora förändringar eller investeringar på IT-sidan. Våra konsulter kan driva eller hjälpa till med företagets IT-projekt från planering till genomförande.

Produkter

Våra säljare hjälper er med rådgivning och inköp av produkter och tjänster som passar just era behov. Vi har lång erfarenhet och eftersträvar att alltid vara en kompetent och pålitlig samarbetspartner.

Web & Programmering

Vi kan hjälpa er att skapa en attraktiv hemsida med responsiv webbdesign, dvs att sidan är mobilanpassad för mobiltelefoner och surfplattor. Vi kan hjälpa er med skapa applikationer som optimerar era processer.

Våra produkter och tjänster

Affärssystem

Vi har mer än 25 års erfarenhet av att ta fram krav, behov analys. Vi kan vara stödpelare i affärssystem projekt.

IT-avdelning

Vi kan ta hand om er IT miljö. Vi tar helhets ansvar, lämna alla IT relaterade frågor till oss. Våra seniora experter vill gärna ta över er IT avdelning.

Molntjänst

Vi flyttar ditt serverrum till molnet. Vi tar hand om drift, uppdateringar och backup här hos oss.
fråga oss om mer info.

Kontorsutrustning

Låt våra experter hjälpa er med val och inköps av datorer, skrivare, kopiator och tillbehör. Vi garanterar att välja rätt produkt som passar er t behov.

Web och programmering

Vi kan hjälpa er att skapa en attraktiv hemsida. En sida med responsiv webbdesign som anpassar sig för mobil och surfplattor. Vi kan utveckla nya funktioner som underlättar ert arbete. Låt oss se analysera ert behov.

Support

Tveka inte att kontakta oss när ni behöver IT hjälp.

Vi kan hjälpa dig med...

Nätverk 100%
Affärssystem 81%
Webb 75%
IT utrustning 86%
Programmering 71%
Close Menu